Veel plezier dit weekend op Veggieworld in Utrecht!


Lieve winnaars, wildcardwinnaars en iedereen die naar Veggieworld gaat 😃

Ik wil jullie nogmaals heel veel plezier dit weekend op Veggieworld toewensen! Ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. 

Leuk als jullie berichtjes of foto’s posten onder mijn Facebook bericht, dan kunnen we alvast een voorproefje zien en misschien handig als jullie tips doorgeven welke stands/ eetgelegenheden we zeker moeten checken 😉

Zelf ga ik namelijk zondag gezellig met mijn moeder ernaar toe. Misschien dat ik zondag tussendoor ook nog wat post! Ik kijk sowieso uit naar de kookdemo van Lisa van Kickstart en naar de Tofu Masterclass! 😃 En wie weet komen we elkaar nog tegen!

Voor diegene die nog twijfelen om te gaan zie hier onder de liveprogramma’s, lijkt mij in iedergeval erg leuk en interessant! Ook zullen er heel wat kraampjes staan en lekkere vegan eetgelegenheden zoals the Dutch Weedburger, heb gehoord dat die vegan burgers erg lekker zijn 😃

Advertentie

Wat vind je van dit bericht?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s