Facebookpagina Natalie’s Green Kitchen 500 likes :)


Goedemorgen,

Dit wil ik toch even met jullie delen.:)

Mijn website en Facebookpagina heb ik pas sinds eind januari dit jaar opgericht en binnen 6 weken heeft mijn Facebookpagina al 500 likes en mijn website dagelijks al heel wat bezoekers! 🙂

Ik ben jullie zo dankbaar! Jullie inspireren mij om nog veel meer gezonde en heerlijke plantaardige recepten te creëren en die met jullie te delen.

Bakken en koken is echt mijn passie en ik vind het heel leuk dat ik dat met jullie kan delen en hoop dat ik jullie met mijn plantaardig recepten inspireer en laat zien dat gezonde en suikervrije plantaardige recepten ook heel lekker en makkelijk te bereiden zijn.

Door op deze manier en gevarieerd te gaan eten kun je ook wat kilo’s kwijtraken, wel spreek ik alleen uit eigen ervaring. Inmiddels ben ik namelijk zelf door gezonder, suikervrij en mede door plantaardig te gaan eten ruim 17 kilo na mijn zwangerschap afgevallen (binnen 15 maanden) en heb ik hierdoor ook meer energie gekregen. En dat gewoon met lekker eten zonder te diëten :).

Nogmaals heel erg bedankt! 🙂

Mocht je vragen hebben kun je me altijd een mailtje sturen.En mocht je mij nog niet op Facebook volgen klik dan op ‘check mijn facebookpagina’.

Heel fijn weekend! En ben je benieuwd naar Veggieworld, vandaag komt ook mijn fotoverslag van Veggieworld online.

Advertentie

Wat vind je van dit bericht?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s