Een maand after50daystgh :)


Vandaag is het precies een maand geleden dat ik het boek your50daysoftgh heb afgerond.

Mocht je benieuwd zijn naar mijn ervaring met het boek van The Green Happiness, lees dan mijn blog!!:) ( ik was namelijk binnen 53 dagen, meer dan 7 kilo afgevallen en dat zonder diëten, nauwelijks sporten en alleen maar lekker eten :))

img_0276
Mijn transformatie na het volgen van het boek your 50 days of Green Happiness

Na het afronden van het boek ben ik op dezelfde voet verder gegaan en heb ik er mijn eigen draai aangegeven.

Ben zelf weekmenu’s gaan samenstellen waarbij ik o.a. eigen recepten klaarmaakte, favoriete recepten uit het boek en ook recepten van verschillende vegan websites. Ook deel ik sinds januari van dit jaar wekelijks mijn eigen recepten op mijn website. Al mijn recepten zijn plantaardig en vrij van geraffineerde suikers. De meeste recepten zijn ook tghproof. Mocht je benieuwd zijn neem dan een kijkje bij mijn receptenindex.

image

Mijn doel was om op gewicht te blijven en niet nog meer af te vallen aangezien ik al onder mijn streefgewicht zat. Nu een maand verder weeg ik 62,6 kilo en ben ik dus mooi op gewicht gebleven :).

Afgelopen maand heb ik maar 1x gesport, ik wilde eerst stabiel op gewicht zijn en blijven alvorens ik door ging met sporten.

Het op gewicht blijven heb ik denk ik gerealiseerd door o.a. wat meer (extra) te eten van:

  • TGH proof snacks
  • Noten
  • Avocado

Plus af en toe heb ik ook gezondigd door af en toe wat chips en taartjes te eten.

Mocht je juist nog wat meer willen afvallen  kun je bovengenoemde extra’s achter wegen laten 😃

Leuk als je laat weten hoe het bij jou is gegaan!

Mocht je op de hoogte willen blijven van al mijn nieuwe recepten, meld je aan voor de nieuwsbrief en volg mij ook via Facebook en Instagram!

Advertentie

Wat vind je van dit bericht?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s