Top 5 best beoordeelde recepten van Natalie’s Green Kitchen


Omdat Natalie’s Green Kitchen 5 maanden bestaat en inmiddels op Facebook al meer dan 1.600 likes en volgers heeft, leek het me daarom leuk om de 5 meeste & best beoordeelde plantaardig & suikervrije recepten van Natalie’s Green Kitchen voor jullie op een rij te zetten en met jullie te delen :). (klik op de foto voor het recept).

Heel erg bedankt allemaal en leuk dat jullie Natalie’s Green Kitchen ook via Facebook volgen 🙂

Binnenkort zal ik twee nieuwe heerlijke taartrecepten op mijn website uitschrijven, namelijk de Manoffee Pie  & Amandelkokostaart (beide glutenvrij) (zie o.a. foto op instagram). Ook ben ik van plan wat meer hartige recepten te gaan creëren.Mocht je dit niet willen missen houd dan mijn FacebookInstagram in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief om geen enkel nieuw recept te missen!:)

1. Aardbeien en Noten ontbijttaart (Glutenvrij)
2.Healthy Vegan Bokkenpootjes (Glutenvrij)
3.Banoffee Pie (Glutenvrij)
4.Coconut Yoghurt Lemon cakes
5.Go Nuts Carrot Bread
 

Advertentie

Wat vind je van dit bericht?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s